Stockholm Asfaltering

Asfaltera Uppfart i Stockholm

Om du vill asfaltera en uppfart eller infart har du hittat rätt. Vi är ett duktigt och rutinerat företag inom mark- och asfaltentreprenad som under flera år hjälpt kunder i och runt Stockholmsområdet. När du anlitar oss kan du räkna med att få en kostnadseffektiv lösning där resultatet levereras inom budget- och tidsplanering.

Asfaltera Garageuppfart

Vi kan erbjuder högkvalitativ asfaltering av garageuppfarter.

Asfaltera Infart

Vill du ha hjälp att asfaltera en ​infart? Hör av dig till oss för mer info.

Asfaltera Entré

Kompletta helhetlösningar inom asfaltering av infarter.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Behöver ni hjälp med att Asfaltera er Uppfart i Stockholm?

Kostnadseffektiva lösningar för asfaltering av garageuppfarter.

Högkvalitativa uppfarter genom noggranna förarbeten

Den viktigaste faktorn som avgör resultatet för kvaliteten i en asfaltering ligger i förarbetet. Nedan kan du läsa om de 3 steg vi alltid vidtar vid en asfaltering.

Vi undersöker arbetsplatsen

Det första vi gör när en potentiell kund kontaktar oss är att ta oss ut till den tänkta arbetsplatsen för att besiktiga ytan. Vi reder då ut till exempel om underlaget behöver förstärkas och vilken typ av asfaltblandning som behövs. När undersökningen är slutförd tar vi fram ett gratis kostnadsförslag.

Förarbete

Själva förarbetet kan i sin tur bestå av olika steg beroende på hur förutsättningarna ser ut. Det är vanligt att ytan behöver jämnas ut med schaktning. Ofta behövs också någon typ av förstärkningslager bestående av grovkornigt grus. Förstärkningslagret kompletteras i många fall av ett bärlager bestående av någon mer finkornigt krossgrus.

Asfaltering

När förarbetet slutförts tar vi itu med själva asfalteringen. Målet är att asfaltera på ett sätt som blir jämnt och utan skarvar. Asfalteringen sker med asfaltmassa som anpassats för underlaget och vad ytan ska användas till. Om det rör sig om en yta som är asfalterad sedan tidigare kan det i vissa fall gå bra att lägga den nya asfalten direkt på. I de flesta fall blir dock resultatet bättre om den gamla asfalten avlägsnas. Efter några timmar har asfalten torkat och vårt arbete är slutfört.

Hur mycket kostar en asfalterad uppfart?

Det är i första hand två faktorer som avgör vad slutkostnaden blir för att asfaltera en uppfart. Mest uppenbart är att det blir dyrare ju större yta det rör sig om. Den andra faktorn är vilken typ av förarbete vi behöver genomföra samt vad för asfaltmassa som ska användas. Om en yta ska belastas tungt krävs en hårdare och därmed dyrare blandning.

Funderar du på att asfaltera din uppfart?

Du kan lätt få reda på exakt vad det skulle kosta att asfaltera din uppfart genom att du hör av dig till oss. Vi besiktigar uppfarten ifråga och kort därpå återkopplar vi till dig med en offert. Helt kostnadsfritt. Att ta emot en offert från oss förpliktigar dig inte till någonting. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-505 17 079
E-mail: offert@stockholm-asfaltering.se

Vanliga frågor om asfaltläggning

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får om asfaltentreprenad.

Asfalt är inte alltid det mest estetiskt tilltalande alternativen, men det är vanligtvis ett av de mest praktiska. Asfalt är i princip underhållsfri samtidigt som det ger ett rent intryck när det används exempelvis som gårdsbeläggning eller för uppfarter.

I regel inte, i alla fall inte under de första åren efter att den lagts. Beroende på vilka påfrestningar den utsätts för kommer den precis som allt annat att slitas med tiden. Om den lagts med rätt yrkeskunskaper kommer det dock ta många år innan det krävs några reparationer.

Det beror framför allt på två olika faktorer. För det första hur stor yta det rör sig om och hur mycket personal och vilka maskiner vi behöver använda för att asfaltera ytan. För det andra vad ytan ska användas till. Om det handlar om en yta som ska belastas av tung trafik krävs hårdare asfaltmassa vilket i sin tur är dyrare än asfaltmassor för ytor som ska belastas lätt.

Privatkunder kan använda ROT-avdrag för att sänka sina kostnader för vissa typer av bygg- och markentreprenad. Asfaltläggning hör tyvärr typiskt sett inte till de tjänster som ger rätt till ROT-avdrag. Det finns undantag dock. Om du funderar på om du har rätt till avdraget så kan vi hjälpa dig reda ut saken.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-505 17 079
E-mail: offert@stockholm-asfaltering.se

Vill du bli kontaktad?