Stockholm Asfaltering

Asfaltera Parkeringsplats i Stockholm

Letar du efter en skicklig och välrenommerad markentreprenör som kan hjälpa till med att asfaltera en parkeringsplats? Vi är en Stockholmsbaserad markentreprenör med lång erfarenhet av att leverera asfaltentreprenad av hög kvalitet till våra kunder. Med effektiv projektsamordning, egen maskinpark och certifierad personal kan vi ge dig en kostnadseffektiv lösning som mynnar ut i en parkeringsplats av högsta möjliga kvalitet.

Asfalterering av Parkeringsplatser

Vi kan erbjuder högkvalitativ asfaltering av parkeringsplatser.

Asfaltering av Uppfarter

Vill du ha hjälp att asfaltera en ​uppfart? Hör av dig till oss för mer info.

Asfaltering av Entréer

Kompletta helhetlösningar inom asfaltering av entréer.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Behöver ni hjälp med att Asfaltera er Parkeringsplats i Stockholm?

Praktisk och underhållsfri asfaltering

Asfaltentreprenad åt alla kundgrupper

Vi har under våra år i branschen hjälpt många olika kunder med asfaltentreprenad. Bland våra tidigare kunder hittar du till exempel:

  • Bostadsrättsföreningar
  • Företag
  • Fastighetsägare
  • Privatpersoner
  • Markägare
  • Vägföreningar
  • Andra mark- och byggentreprenörer

Vill du ha hjälp att asfaltera en ​parkeringsplats?

Då kan du höra av dig till oss för att få en kostnadsfri offert. Vi gör ett kostnadsfritt besök på platsen som ska asfalteras där vi undersöker exakt vad jobbet kräver. Du kan också höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar om asfaltentreprenad.

Hållbara parkeringsplatser genom noggranna förarbeten

Den viktigaste faktorn för att få ett bra slutresultat när det handlar om asfaltering ligger i förarbetet. Därför utför vi all asfaltentreprenad i 3 steg.

Undersökning av ytan som ska asfalteras

Alla våra projekt inleds med att vi noggrant undersöker ytan som ska asfalteras. Utifrån undersökningen tar vi fram en plan på vilken typ av underarbete som krävs samt vad för asfaltblandning som passar bäst.

Underarbete för ökad bärfasthet

Det andra steget i en asfaltering består av att vi gör underarbete på ytan. Underarbetet kan bestå av schaktning och andra åtgärder. Slutmålet med underarbetet är att ge den asfalterade ytan ett så stabilt fundament som går. Oftast används ett eller två lager av grus eller makadam som ytterligare stabilisering.

Ytan asfalteras

Det sista steget består av själva asfalteringen. Vi har tagit fram en perfekt asfaltblandning som anpassats dels efter underlaget, dels efter hur stor belastningen på den färdiga ytan kommer att vara. Några timmar efter att asfalten lagts har det torkat och vårat arbete är slutfört.

Vad kostar det att asfaltera en parkeringsplats?

Det är olika och beror på några olika faktorer. För det första blir en asfaltering dyrare ju större belastning ytan kommer att utsättas för. Detta för att vi behöver använda hårdare asfaltblandningar. En annan viktig faktor består förstås i hur stor yta det är som ska asfalteras. Du får självklart veta exakt hur mycket din asfaltering kommer att kosta innan vi sätter igång med arbetet.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-505 17 079
E-mail: offert@stockholm-asfaltering.se

Vanliga frågor om asfaltläggning

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får om asfaltentreprenad.

Asfalt är inte alltid det mest estetiskt tilltalande alternativen, men det är vanligtvis ett av de mest praktiska. Asfalt är i princip underhållsfri samtidigt som det ger ett rent intryck när det används exempelvis som gårdsbeläggning eller för uppfarter.

I regel inte, i alla fall inte under de första åren efter att den lagts. Beroende på vilka påfrestningar den utsätts för kommer den precis som allt annat att slitas med tiden. Om den lagts med rätt yrkeskunskaper kommer det dock ta många år innan det krävs några reparationer.

Det beror framför allt på två olika faktorer. För det första hur stor yta det rör sig om och hur mycket personal och vilka maskiner vi behöver använda för att asfaltera ytan. För det andra vad ytan ska användas till. Om det handlar om en yta som ska belastas av tung trafik krävs hårdare asfaltmassa vilket i sin tur är dyrare än asfaltmassor för ytor som ska belastas lätt.

Privatkunder kan använda ROT-avdrag för att sänka sina kostnader för vissa typer av bygg- och markentreprenad. Asfaltläggning hör tyvärr typiskt sett inte till de tjänster som ger rätt till ROT-avdrag. Det finns undantag dock. Om du funderar på om du har rätt till avdraget så kan vi hjälpa dig reda ut saken.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Villaägare
Johannesfred
Read More
Förra sommaren byggde vi ut en stödmur mur till våran trädgård i Johannesfred, Stockholm, och då anlitade vi Stenläggarna. Arbetet sköttes snabbt och allt var av hög kvalitet. Bra service och väl utfört arbete. Mycket nöjda med resultatet!
Kristina R
Täby
Read More
När vi ville ha en ny stengång till trädgården vände vi oss till Stenläggarna. Vi bor i Täby, men trots avståndet var de i tid varje morgon och projektet var klart i tid. Allt funkade smidigt och resultatet blev bättre vi hade planerat! Vi rekommenderar!
Johan W
Hagalund
Read More
När vi behövde hjälp med bygga ut våran altan till trädgården så ringde vi Stenläggarna. Trevligt bemötande direkt över telefonen med och mycket hjälp vid val av material och liknande. De tog sig tid att lyssna på våra idéer vilket vi uppskattade!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Garageuppfart Villa. Hägersten

Nylagd garageuppfart till fastighetsägare ägare i Hägersten, södra Stockholm.

Stenläggning & Trappor. KTH

Stenentreprenad & nya trappor till Kungliga Tekniska Högskolan, Stockholm

Plattsättning Trädgård. Nockeby

Omfattande trädgårdsprojekt med skifferplattsättning & ölandssten i Nockeby, Västra Stockholm.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa asfaltprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 08-505 17 079
E-mail: offert@stockholm-asfaltering.se

Vill du bli kontaktad?